Region Stockholm Regionarkivet
 Sök inte på personuppgifter, vi lagrar ingen sådan information på webbplatsen.
Vallmo i motljus. Foto: danigeza, Pixabay.

Ändrade öppettider och leveransstopp under sommarmånaderna

Under sommaren har vi kortare öppettider, tar inte emot leveranser till arkivet eller BHV-journaler.

Kortare öppettider för besökare

• Regionarkivets har öppet för besökare mellan kl 9:00-12:00 under perioden 15 juli till 30 augusti.

Sommarstängt för arkivleveranser

• Under perioden 17 juni till 26 augusti har vi leveransstopp för analoga och digitala arkiv.

Leveransstöd för barnhälsovårdsjournaler

• Mellan den 28 juni till 9 augusti har vi ingen möjlighet att ta emot några leveranser av BHV-journaler via bud. Även BHV-supporten och BHV-telefonen håller stängt under denna period.
  • Är du i behov av att leverera BHV-journaler till oss innan sommarstängningen? I så fall bör du boka din transport redan nu! Vi finns på plats och svarar på frågor kl. 9:00-12:00 samt 13:00–15:00. Du når oss på telefonnummer 08-123 188 01.

Vill du beställa handlingar kan du göra det när som helst via våra beställningsformulär.

Glad sommar önskar Regionarkivet!

Senast uppdaterad den